Idea 16: Fem una mona de Pasqua "confinada"

Aquest any les mones també les tenim "confinades". És per això que avui us proposo de fer una mona ben casolana sense enfornar. 



Què necessitarem?

1 motlle rodó d'uns 24 cm de diàmetre

Per a la base:

. 175 g de galetes tipus maria
. 100 g de mantega a temperatura ambient (Això significa que la deixeu a fora de la nevera una bona estona fins que s'estovi)

Per al farciment:

. 200 g de nata per a muntar
. 100-150 g de xocolata (la que més us agradi o la que tingueu per casa)
. 250 g de mascarpone o formatge tipus recuit ben escorregut

Com ho farem?

. La base:

Preparem primer la base esmicolant ben petites les galetes maria fins a reduir-les a engrunes ben fines. Les barregem amb la mantega ben tova i folrem tota la base del motlle. La guardem dins la nevera perquè quedi ben presa. 
Si voleu, hi podeu barrejar a aquesta massa xocolata ben ratllada.





. El farciment:

Escalfem la nata. Quan trenqui el bull, la retirem del foc i hi aboquem la xocolata esmicolada. Barregem bé. Deixem que es refredi un xic. Quan estigui freda aquesta mescla, hi incorporem el mascarpone. Ho aboquem damunt de la base aplanant la part superior amb un ganivet. Ho tornem a guardar a la nevera fins que sigui el moment que traiem el pastís del motlle. 
Si empreu xocolata blanca, podeu barrejar-hi al farciment maduixes que haureu passat pel túrmix prèviament. 





Com el podem decorar?

Amb maduixes tallades per la meitat, xocolata ratllada, cacau en pols, ous de Pasqua, ...

Cuidem-nos molt!

Entrades populars